lighting up your ideas
Follow us on Pinterest
Follow us on Instagram
Linkedin
Facebook
Twitter
h6_ML
H10_ML
h4_S
h3_S
h2_A
h4_S

Over Unique Brands

Wij zijn verslaafd aan licht Unique Brands is een jong, eigenwijs en dynamisch bedrijf. Wij hebben passie voor licht, vormgeving en techniek. De producten van de merken die wij exclusief in Nederland vertegenwoordigen zijn afgestemd op de wereld van morgen, met vakmanschap en oog voor detail geproduceerd. Wij leveren hoogwaardige verlichtingsproducten van de merken die vallen onder de Lumenpulse Group, Molto Luce en Sattler. Unique Brands heeft de expertise in huis om jouw ideeën om te zetten naar een goed werkend lumineus lichtplan. >

Events

Nieuws

Buitenverlichting van Molto Luce

Op zoek naar armaturen die jouw buitenomgeving bijzonder maken? Molto luce heeft nu een interessant productenaanbod van buitenverlichting in het assortiment.

Nieuwe producten Exenia

Exenia heeft op de beurs Light + Building 2018 in Frankfurt verschillende nieuwe verrassende producten gelanceerd.

Cooledge - verbeterde functies en aanzienlijk lagere prijzen

Om tegemoet te komen aan de vraag uit de verlichtingsmarkt heeft Cooledge Lighting ingrijpende upgrades aangekondigd voor zijn productportfolio, waardoor een nog grotere ontwerpflexibiliteit wordt geboden en het installeren aanzienlijk eenvoudiger en kosten- effectiever wordt.
U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief

Events

Klik op onderstaande banner om je gratis aan te melden voor dit event.

Recente projecten

Verlichting ILGE bookstore & flexspace  Amsterdam

Verlichting ILGE bookstore & flexspace Amsterdam

ILGE is een toonaangevende speler op het gebied van abonnementenbeheer, online content management en collectie adviezen op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Vanaf juli 2017 heeft ILGE haar bureau verplaatst naar Villa Mokum in Amsterdam, een gebouw met studio’s en een plint met retail ruimten aan de Spaklerweg. Een nieuw ontwikkelingsgebied voor wonen en werken. Naast het ontwerp voor de innovatieve werkomgeving voor ILGE is er ook een nieuw bookstore annex flexspace concept ondergebracht in de retail ruimte van totaal 420 m2.
Verlichting voor presentatieruimte MCB Valkenswaard

Verlichting voor presentatieruimte MCB Valkenswaard

In samenwerking met en in opdracht van M+R interior architecture hebben wij de verlichting voor de ontvangst- en presentatieruimte voor het hoofdkantoor van MCB te Valkenswaard geleverd.
Metamorfose gemeente Hollands Kroon

Metamorfose gemeente Hollands Kroon

Voor het gemeentehuis Hollands Kroon heeft Crielaers & Company een gevarieerd werkkantoor ontworpen waar onze eigenzinnige armaturen van Molto Luce nu het licht op laten schijnen.